Printer Friendly Version Prijava na konkurs za projekat Ministarstva prosvete "Srbija za Srbe iz regiona" @ 13 February 2024 11:46 AM

Obaveštavamo da je Ministarstvo prosvete Republike Srbije raspisalo konkurs za dodelu stipendija u okviru projekta "Srbija za Srbe iz regiona" kojim se stipendiraju pripadnici srpske nacionalne zajednice iz zemalja u regionu u školskoj 2023/2024 godini za upis na visokoškolske ustanove u R. Srbiji u školskoj 2024/2025. godini.

Rok za slanje prijavnih formulara sa pratećom dokumentacijom Ambasdi Republike Srbije u Ljubljani je 15. mart 2024. godine. 
Potrebno je da kandidati popune prijavni formular na linku https://bit.ly/Srbija_za_Srbe_iz_regiona , nakon čega dostavljaju skeniranu dokumentaciju na adresu elektronske pošte: srbiizregiona@prosveta.gov.rs , a overene kopije originalne dokumentacije zajedno sa potpisanim prijavnim formularom dostavljaju se Ministarstvu spoljnih poslova putem diplomatsko-konzularnih predstavništava Republike Srbije u državama u kojima žive. 

Sve detaljne informacije u vezi za projektom su dostupne na linku: http://www.ljubljana.mfa.gov.rs/odrzavanje/uploads/Projekat_-_Srbija_za_Srbe_iz_regiona_-.pdf