Printer Friendly Version Deseta konferencija novinara i medija dijaspore i Srba u regionu @ 10 December 2020 12:31 PM

Obaveštavamo da će Udruženje novinara Srbije (UNS), uz podršku Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije, organizovati Desetu medijsku konferenciju dijaspore i Srba u regionu, 29. decembra 2020. godine. Konferencija će zbog pandemije Covid-19 biti održana putem Zoom aplikacije.

Tema Konferencije biće rad medija, organizacija i rad udruženja Srba iz regiona i dijaspore tokom pandemije izazvane korona virusom, te da li je i na koji način pandemija uticala na kvalitet rada i ekonomsku održivost medijske delatnosti Srba u dijaspori i regionu.

U drugom delu Konferencije biće predstavljena internet stranica UNS - www.umrezavanje.rs, pokrenuta povodom desete jubilarne Konferencije, sa idejom da predstavlja platformu za umrežavanje medija i organizacija Srba iz regiona i dijaspore sa matičnom državom.

Prijave za učešće na Konferenciji zainteresovani predstavnici medija, udruženja i organizacija mogu poslati na elektronsku adresu ana.petronijevic@uns.rs, do 17. decembra 2020. godine.