Printer Friendly Version Održan 23. Diplomatski bazar u Ljubljani @ 5 December 2016 10:00 AM

U Ljubljani je, 4. decembra 2016. godine, održan tradicionalni 23. Diplomatski bazar u organizaciji slovenačkog Međunarodnog udruženja žena. Kao i svake godine, na Diplomatskom bazaru je, pored ostalih diplomatsko-konzularnih predstavništava, učestvovala i Ambasada Republike Srbije u Republici Sloveniji, kojom prilikom je predstavila srpske tradicionalne proizvode i brendove.

Sav prihod ostvaren na Diplomatskom bazaru upućen je u humanitarne svrhe za deset različitih projekata koje je slovenačko Međunarodno udruženje žena ove godine podržalo, a koji se odnose na pomoć ženama i deci žrtvama nasilja.

Ambasadu Republike Srbije u Ljubljani su u ovoj humanitarnoj manifestaciji, donacijom proizvoda, pomogli: Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam AP Vojvodine, "Destilerija Zarić" Kosjerić, "Vinarija Radovanović" Krnjevo, "Vinarija Kovačević" Irig, "Jaffa" Crvenka, "Atlantik grupa" Beograd, "Nectar" Bačka Palanka, "Etno mreža" Beograd, Classic Boutique Piran - Javorka Križman, Turistička organizacija Srbije i Turistička organizacija Beograda.