Printer Friendly Version Učešće Turističke organizacije Srbije i Turističke organizacije Zlatibora na sajmu „Priroda i zdravlje“ u Ljubljani @ 29 November 2016 11:39 AM

Turistička organizacija Srbije i Turistička organizacija Zlatibora učestvovale su na sajmu „Priroda i zdravlje“, koji je održan od 24-27. novembra 2016. godine u Ljubljani. Dve turističke organizacije su posetiocima predstavile turističku ponudu čitave Srbije i posebno Zlatibora, sa akcentom na predstavljanju mogućnosti za aktivan odmor u prirodi, kao i banjskih potencijala.

Turistička organizacija Zlatibora je u Domu sindikata Slovenije, 25. novembra, organizovala i posebnu prezentaciju turističke ponude te planine, na kojoj su zamenik predsednika opštine Čajetina Arsen Simić i direktor TO Zlatibora Vladimir Živanović najavili nastupajuću zimsku sezonu i brojne planirane događaje koji bi trebalo da privuku značajnu pažnju turista. Pomenutoj prezentaciji prisustvovao je veliki broj predstavnika medija i turističke privrede Slovenije, koji su bili posebno zainteresovani za planirane infrastrukturne projekte na Zlatiboru u cilju širenja smeštajnih kapaciteta i modernizacije ski centra.

Štand TOS na sajmu „Priroda i zdravlje“ posetio je ambasador Aleksandar Radovanović.