Printer Friendly Version Učešće delegacije AP Vojvodine na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu - AGRA u Gornjoj Radgoni @ 22 August 2016 12:47 PM

U Gornjoj Radgoni, 20. avgusta 2016. godine, svečano je otvoren tradicionalni Međunarodni poljoprivredni sajam - AGRA, čemu je prisustvovala i delegacija AP Vojvodine, na čelu sa Ivanom Đokićem, potpredsednikom pokrajinske vlade i pokrajinskim sekretarom za privredu i turizam, kao i ambasador Aleksandar Radovanović.

Štand na kome su svoje proizvode predstavljali izlagači iz R. Srbije - AP Vojvodine posetio je i predsednik Vlade R. Slovenije Miro Cerar u okviru obilaska, koji je usledio nakon što je svojim obraćanjem svečano otvorio ovogodišnji Sajam AGRA.

Na marginama otvaranja sajma delegacija AP Vojvodine susrela se sa Dejanom Židanom, ministrom poljoprivrede, šumarstva i prehrane R. Slovenije, kojom prilikom su razmenjena iskustva u vezi sa mehanizmima za dalji razvoj i unapređenje poljoprivrede, uz predstavljanje turističkih i poljoprivrednih potencijala Vojvodine slovenačkom domaćinu.