Printer Friendly Version Prezentacija Beograda u Ljubljani @ 26 October 2015 07:41 AM

U organizaciji Turističke organizacije Beograda u cilju što bolje i kvalitetnije promocije i predstavljanja turističke privrede, kulture i umetnosti Beograda i Srbije, 23. oktobra 2015. godine u Ljubljani je organizovana velika prezentacija sveobuhvatne turističke ponude Beograda.

U pešačkoj zoni u centru Ljubljane sa štandova su tokom čitavog dana deljeni štampani informativni i promotivni materijali sa ponudom Beograda za period jesen/zima 2015 - kulturni, sportski i zabavni događaji, doček Nove godine, noćni provod, gastronomska i enološka ponuda, ponuda hotela i hostela.

Na štandovima Turističke organizacije Beograda bili su prisutni i promotivni materijali Turističke organizacije Srbije i nacionalnog avio prevoznika Air Srbija.

Uz pronudu TOB na prezentaciji Beograda u Ljubljani svoju ponudu predstavili su i Hotel Envoy i Hotel Jump In, New Belgrade hostel, restorani u Skadarliji Tri šešira i Putujući glumac, Club Mr. Stefan Braun i proizvođači pića Rakia Bar i Destilerija Zarić.

Brojni posetioci štandova TOB bili su u prilici i da probaju “skadarlijske zalogajčiće” i razne voćne rakije, srpsko nacionalno piće.