Printer Friendly Version Prezentacija Beograda u Ljubljani, 23. oktobra 2015. godine @ 20 October 2015 01:19 PM

U organizaciji Turističke organizacije Beograda, a uz pomoć Turističke zajednice Ljubljane, 23. oktobra 2015. godine biće organizovana velika prezentacija sveobuhvatne turističke ponude Beograda, koja će se održati na otvorenom prostoru ispred turističko-informativnog centra, između Mestne kuće i Prešernovog trga, u vremenskom intervalu od 12-21h.

Sa 5 tipskih tezgi deliće se štampani info promo materijal koji će sadržati ponudu Beograda za period jesen/zima 2015 - kulturni, sportski i zabavni događaji, praznični dani i doček Nove godine, ponuda za noćni provod, hotelska i hostelska ponuda i drugo. Posetioci štandova TOB biće u prilici da probaju “skadarlijske zalogajčiće” i srpsko nacionalno piće - razne voćne rakije.

Za ovu priliku promo material je pripremila i Turistička organizacija Srbije i nacionalni avio prevoznik Air Srbija.

Uz pronudu TOB na prezentaciji Beograda u Ljubljani svoju ponudu predstaviće i Hotel Envoy i Hotel Jump In, New Belgrade hostel, dva restorana iz Skadarlije - Tri šešira i Putujući glumac, Club Mr. Stefan Braun i proizvođači pića Rakia Bar i Destilerija Zarić.

Ovaj i na ovakav način organizovan događaj biće realizovan u cilju što bolje i kvalitetnije promocije i predstavljanja turističke privrede, kulture i umetnosti Beograda i Srbije, kao i u cilju unapređenja i jačanja institucionalne saradnje dva grada i dve države.