Printer Friendly Version Promocija turističke ponude Srbije u Sloveniji @ 13 November 2014 11:53 AM

Turistička organizacija Srbije je, u cilju promocije turizma Srbije na tržištu Slovenije, u hotelu "Austria trend" u Ljubljani, 12. novembra 2014. godine, organizovala susret predstavnika hotela i turističkih agencija iz Srbije sa predstavnicima turističkih agencija iz Slovenije.

Učesnici iz Srbije bili su predstavnici hotela: "Square Nine", Beograd; "Falkensteiner" Beograd i Stara planina; "IN", Beograd; "Queen's Astoria Design" i "Design Mr. President", Beograd; "MK Mountain Resort", Kopaonik; "88 rooms", Beograd; "Argo", Beograd; "Mona Zlatibor", Zlatibor; "Best Western Šumadija" Beograd; "Prag", Beograd; "Galleria", Subotica; "Palisad", Zlatibor; "Zlatiborska noć", Zlatibor; "Srbija" Vršac; "Aquastar Danube", Kladovo, kao i predstavnici turističkih organizacija "Aquastar Travel", Kladovo i "Omniturs", Beograd. 

Turistička organizacija Srbije predstaviće se i na sajmu "Priroda&Zdravlje", koji se održava od 13. do 16. novembra u Ljubljani. Na istom sajmu biće prisutne i turističke organizacije Aleksandrovac i Bela Palanka, kao i hoteli: "Crowne Plaza", Beograd; "MK Mountain Resort", Kopaonik i "Royal Spa", Banja Koviljača.