Printer Friendly Version Obaveštenje - Poziv za besplatni tromesečni kurs srpskog jezika preko Skajpa @ 26 June 2014 11:36 AM

Kancelarija za saradnju sa dijasporom Grada Niša i Filozofski fakultet Univerziteta u Nišu pozivaju pripadnike dijaspore starosti od 10 do 30 godina da se prijave na besplatni individualni tromesečni kurs srpskog jezika preko Skajpa (Skype).

Konkurs za zainteresovanu decu i omladinu iz dijaspore traje od 23. juna 2014. do 7. jula 2014. godine. Održavanje časova će početi sredinom septembra 2014. godine, a nakon završetka kursa polaznici će dobiti potvrdu o pohađanju kursa Filozofskog fakulteta u Nišu.

Časovi će se održati dva puta nedeljno u trajanju od 45 minuta, u terminima u kojima se dogovore nastavnik i učenik.

Svi zainteresovani bi trebalo da pošalju prijavu Kancelariji za saradnju sa dijasporom grada Niša na: dijaspora.ni@gmail.com sa naslovom Skajp (Skype) časovi. Na osnovu prijava, Kancelarija će odabrati parove nastavnik-učenik.

Neophodno je da potencijalni učenik ima solidan računar sa zvučnicima i kamerom i dobru internet vezu, da ima osnovno znanje srpskog i engleskog jezika i želju za učenjem.

Za više informacija možete se obratiti Kancelariji za saradnju sa dijasporom Službe za poslove gradonačelnika grada Niša na: info@dijasporanis.com.