Printer Friendly Version Zasedanje Mešovite komisije za ekonomsku saradnju između R. Srbije i R. Slovenije @ 24 June 2014 09:43 AM

Na Brdu kod Kranja, 19 i 20 juna 2014. uspešno je završeno peto zasedanje Mešovite komisije za ekonomsku saradnju između R. Srbije i R. Slovenije na kome je potvrđena uspešna ekonomska saradnja između dve zemlje, kao i mogućnosti i obostrani interes za njeno dalje unapređenje.

U radu Mešovite komisije učestvovao je i ambasador Aleksandar Radovanović, koji je pozdravio prisutne članove delegacija, poželeo im uspeha u radu i istakao zadovoljsto privrednom saradnjom dveju zemalja, koju je ocenio veoma dobrom, ali i da bi mogla biti još bolja.

Mešovita komisija je rad završila potpisivanjem Protokola sa petog zasedanja Mešovite komisije za ekonomsku saradnju između Republike Srbije i Republike Slovenije, koji bi trebalo da bude podloga za dalji rad.  

Tokom zasedanja državni sekretar Stevan Nikčević  se sastao sa državnim sekretarom u Ministarstvu za ekonomski razvoj i tehnologiju Vlade R. Slovenije Jankom Burgarjem.